BPolitix presenteert: Politiek voor Dummies! Hét politieke informatienetwerk voor jongeren en voor iedereen die nog niet helemaal thuis is in de politieke wereld van moeilijke structuren en begrippen, met andere woorden, voor iedereen die een dummie is! 

INFORMEREN MOET PRIMEREN

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met een positieve stem naar de stembus trekt in mei, is het net zo belangrijk dat men goed en objectief geïnformeerd wordt. Daarom hebben we een team van om en bij de tien personen dat zich actief inzet om jongeren betrouwbare informatie aan te reiken. 

HET MOET NIET ALTIJD LEZEN ZIJN

Vanaf binnenkort zullen we ook visuele informatie ter beschikking stellen. Vaak zeggen beelden meer dan woorden, dat is zeker zo in het geval van ingewikkelde politieke structuren of economische complexiteiten. Vanaf binnenkort hier op BPolitix beschikbaar! 

TERUGKOMEN IS DE BOODSCHAP

Omdat we jullie niet willen overspoelen met een hoeveelheid aan informatie, posten we op regelmatige basis nieuwe artikels. De boodschap is dus dat je regelmatig onze site moet bezoeken! Ben je nogal vergeetachtig? Onze Facebookpagina wil je er graag aan herinneren: www.facebook.com/bpolx

Iets bijgeleerd? Beloon ons met een Like op Facebook of volg ons op Twitter!

 

 

 

BPolitix op Twitter

BPolitix op Facebook!