Doe mee!

Ben je tussen 16 en 25 jaar? Heb je interesse om lid te worden van BPolitix? Dat kan eenvoudig.
Lid worden duurt niet lang: stuur een berichtje met jouw motivatie via onze contactpagina, social media of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.
We vergaderen maandelijks op verschillende locaties in Vlaanderen. Wie lid is, houdt zich bezig met het analyseren van politieke partijen, schrijft opiniestukken, organiseert debatten en neemt actief deel aan sociale media.
Aarzel niet, want we zijn nog volop op zoek naar geëngageerde jongeren met een stem! 

PROFIEL

Je bent tussen de 16 en 25 jaar en weet wat af van politiek. In je vrije tijd lees je graag het nieuws, ben je geïnteresseerd in de maatschappij en hoe deze functioneert. Je bent niet alleen jong, maar ook jong van geest. Je hebt het potentieel in jou om samen te werken met andere jongeren, die ouder of jonger kunnen zijn. Je bent geëngageerd en kan onder tijdsdruk werken. Als een BPolitici, want zo noemen we onze leden, draag je het project BPolitix hoog in het vaandel. Je bent helemaal mee in de koers die we willen varen. Belangrijk om weten is dat iedereen binnen ons team vrijwilligers zijn en dus zonder vergoedingen hun bijdrage leveren aan het project. Verder ben je vlot bereikbaar en ben je vertrouwd met Sociale Media om deze op de meest productieve manier te kunnen gebruiken. Ten slotte verwachten we ook van je dat je Out of the Box kan denken, creatief bent en samen met ons nieuwe concepten tot leven brengt! 

 

 

 

BPolitix op Twitter

BPolitix op Facebook!