BPolitix is op zoek naar een sterk team dat zich voor langere tijd op vrijwillige basis wil engageren. We zijn op zoek naar mensen die de volgende functies willen invullen.

Redacteurs

Je bent geïnteresseerd in politiek en houdt er van om op een duidelijke manier te verslagen over wat er zich afspeelt op het politieke toneel. Je hebt een grondige kennis van het Nederlands en kan op regelmatige basis artikels afleveren. We geven je ook de kans om interviews af te nemen met (bekende) politici. Je bent sociaal sterk en kan via sociale media werken. 

Webontwikkelaars

Je hebt het bouwen van websites grondig onder de knie en ziet het zitten om samen met ons verschillende unieke webtoepassingen uit te bouwen, je krijgt de nodige ondersteuning en kan je tegelijk houden aan deadlines. Je bent creatief en durft initiatief te nemen. 

BPolitici

Je wil deel uitmaken van de "harde kern" van BPolitix, beslissingen nemen over onze organisatie en samen evenementen organiseren. Je hebt een leidinggevend karakter, maar je kan je ook schikken naast andere leden. Als BPolitici functioneer je naast heel wat andere personen en spreek je geregeld af om de koppen bij elkaar te steken. Je kan creatief uit de hoek komen en weet het nodige engagement op te brengen voor onze organisatie. 

Meer info nodig? Interesse? Contacteer ons zo snel mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Appliceren kan tot 30 juni.

Deel dit artikel

Powered by CoalaWeb

BPolitix op Twitter

BPolitix op Facebook!